[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

 

 

 

 

Kun haluat kissan

Kissan hankinnassa tulee olla koko perhe mukana. Hetken mielijohteesta ei uutta perheenjäsentä saisi hankkia. Tutustu ensin eri rotuihin ja käy kissanäyttelyissä tai meidän kasvattajien luona tutustumassa kissoihin ja kuulemassa lisää. Kissaliiton sivuilta löydät paljon hyvää kissatietoa. Kasvattajat, jotka löytyvät rekistereistä, ovat sitoutuneet noudattamaan kissaliiton sääntöjä.

Kun olet valinnut rodun, voit ryhtyä etsimään oikeaa kissaa itsellesi. Itse olen sitä mieltä että kissa kutsuu...

Mikäli päädyt Maine Coon rotuun, löytyy lisätietojaiwww.mainecoon.fi sivuilta. Siellä on myös kerrottu kasvattajat, joilla on kissanpentuja juuri tällä hetkellä. Voit katsella kotisivuilta myös tulevaisuuden suunnitelmia.

Pennut meiltä!

Myyn pennut vain sisäkissoiksi. Olisi hyvä jos kissalla olisi verkotettu tai lasitettu parveke tai piha-alue. Kissojen tulee saada elää perheen kanssa. Kaikki kissani asuvat vapaasti kodissani. Heillä on oma huone, jossa leikit ja oleminen on suunniteltu kissojen ehdoilla. Maine Coon on seurallinen rotu ja kissat tulevat sinne missä sinäkin olet. Odotan että pennut saavat tarvitsemansa hoidon, leikin ja hellyyden. On suotavaa että tämän rodun kissalla on seuraa. Hyvä vaihtoehto on hankkia samaan aikaan kaksi kissaa, kuten itse tein. Sisarukset ovat kasvaneet ja kehittyneet yhdessä, joten sopeutuminen uuteen kotiinkin nopeutuu. Sosiaalinen kanssakäyminen muiden kissojen ja ihmisten kanssa vaatii kissojen käsittelyä, hellyyttä ja hoitoa. Kissa kyllä palkitsee hyvän hoidon.

Pennut ovat eläinlääkärin tarkistamia, madotettuja, kahdesti rokotettuja, mikrosirutettuna ja osaavat käydä hiekkalaatikolla. Luovutus uuteen kotiin aikaisintaan 14 vk ikäisenä ja kirjallisella sopimuksella. Osamaksukauppaa en tee.

Pentu saa mukaan pentupaketin, joka sisältää hoito-ohjeet, starttipaketin ruokintaan ja muuta kissa-asiaa.

Toivon kuulevani pennusta ja sen kehittymisestä jatkossakin. Kissanpentu ei ole minulle myyntiartikkeli, vaan yksi osa LovelyLifen elämää uudessa kodissa.

                Meillä on suunnitelmia syksylle 2021 ja keväälle 2022

 

   Clabacoon's Cimone Dolce Vita MCO fs 09  &  LovelyLife You Raise Me     Up  Ykä  MCO N 09 22

  sukupuu 

 

   https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1445789;2:1487326&g=4&p=mco&o=ajgrep

    COI 14%

    

    Molemmille tehty hyväksytyt jalostustestit ja ne ovat katsottvissa  kissaliiton omakissa sivuilla

      Pennut ovat tabbyjä tai kuviottomia. 

 

   

  Cimone

   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ykä